Senior Financial Controller

Datum  : 06-03-2017
Bedrijf  : De Ridder b.v. / Allshoes Benelux b.v.
Standplaats : Uitgeest / Alkmaar

 

Functie omschrijving

Als controller ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste cijfers en voor het controleren en opmaken van periode- en jaarcijfers en diverse management rapportages.


Voorkomende werkzaamheden zijn:

• opstellen en uitvoeren van het beleidsplan financiën.
• aansturen en coachen van de medewerkers en het organiseren van de werkzaamheden op de afdeling financiën.
• optimaal uitvoeren en inrichten van de financiële administratie.
• salarisadministratie
• implementeren en beheren van het financiële automatiseringspakket.
• verzorgen van financiële rapportages behoeve van de directie, accountant, fiscus, verzekeraar, UWV, UK en klanten.
• grootboek
• voorbereiden van maandelijkse rapportages in HFM
• opstellen van de jaarlijkse begroting.
• doen van voorstellen ter verbetering van de bedrijfsprocessen.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar kandidaten met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, en die beschikken over H.B.O. werk- en denkniveau. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, en kennis van IFRS zijn essentieel voor deze functie. Tevens beschikt men over leidinggevende kwaliteiten.


Bedrijfsprofiel

De Ridder b.v. is een snel groeiend internationaal opererend handelsbedrijf. Onze voornaamste activiteiten bevinden zich in de hygiënische sector (denk aan verzorgingsproducten als shampoo en lakens) en de forensische sector ( denk aan diverse opsporing methodes producten als DNA sets en Zedendelictsets). Daarnaast hebben wij een productie afdeling waar gel-packs geproduceerd worden voor het gekoelde transport.

Allshoes Benelux is gespecialiseerd in modieuze veiligheidsschoenen. Wij bedenken en ontwerpen onze eigen merken, stuk voor stuk vanuit een unieke, innovatieve marktfilosofie: de veiligheidsschoen moet aansluiten bij belangrijke modetrends

Beide bedrijven zijn onderdeel van Bunzl (www.Bunzl.nl)


Het aanbod

Wij bieden marktconforme primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling. Daarnaast bieden wij een uitgebreide mogelijkheid om jezelf persoonlijk- en vakinhoudelijk te ontwikkelen. Je vindt bij ons een dynamische, prettige werkomgeving met gedreven collega’s, waarbij de kans wordt geboden om jezelf functiegericht en persoonlijk te ontwikkelen en mee te groeien met het succes van de organisatie.

Ben jij de geschikte kandidaat voor de functie Senior Finance controller? Stuur je motivatie met C.V. en foto naar Sandra Blind (HR-Manager) administratie@deridderbv.nl